Nyhedsbrev den 03.04.16

Af - Tirsdag d.5 April 2016 - Kl.10:23

 

Hej alle gode kollegaer.

Hermed lidt nyt fra MJFDK’s bestyrelse.

En ny sæson er så småt i gang. Dette gælder også for DGI. Der er lavet et nyt afregnings skema som Sune ligger ind på vores hjemmeside. Det er stadig inde under login. Nu skal I kun skrive dato, kampen, honorar og kørsel på. Dommerklubben skal så sende en regning til DGI for kampafgift. Så dette her gælder alle DGI kampe som I dømmer. I kan godt vente en tid, og så sende flere afregninger på en gang, der er plads til flere end en på skemaet. Den nye afregning er først lige kommet på plads. Der er stadig småting jeg skal have løst. Vi er ikke helt enige om honoraret, men det kommer i samarbejde med DFU. Hvis en DGI kamp bliver aflyst senere end 48 timer før kampstart, tilkommer I fuld honorar, dog ikke kørsel.

Firmafodbolden i Skive skal afregnes på samme måde som I plejer, på skemaet der ligger på hjemmesiden.

Vi har så den glæde at der har været 16 personer oppe til dommereksamen i vores område, alle bestod. Godt arbejde af Henrik Kragh, Niclas Juul og Jonas Kragh. Fra dommerklubben skal der lyde et stor tillykke til alle de nye dommere. Vi har så den glæde at 10 af dem har meldt sig ind i MJFDK, håber at der kommer yderligere et par stykker. Mellem de 10 der har meldt sig ind, er der 2 unge damer der også vil dømme. Når I nu møder dem derude, tag så godt imod dem, evt. hjælpe dem.

Vinterens møder og kurser samt sociale tiltag er ved at være slut. Dejligt at I møder op til disse ting, om det så er fagligt eller social. Har I gode ideer til nye tiltag, så lad os høre. Der var en fin tilslutning til jubilæumsfesten, som igen var en god aften, synd for jer som ikke kom.

I har nu været igennem teorigennemgangen, så I alle må dømme DBU kampe, og testene er også næsten færdige, der mangler lige et par stykker til den fysiske test, pga. skader, men det skal nok lykkes for alle. DBU’s forsøg med den nye tilmeldingsmetode, tja den lykkedes ikke helt, det har ikke fungeret ordentlig. Der er meldt ud fra DBU dommerudvalg, til næste år virker det, ellers bliver det skrottet inden.

Husk hvis I har ubehagelige oplevelser ude i klubberne eller med spillerne, kontakt så straks bestyrelsen, en dum sag, er én for meget. Husk den korteste vej mellem to mennesker, er et smil.

Formanden vil gerne have en kopi af udvisningsskemaer, lige som I plejer.

Vi har sendt tilbud ud til jer omkring temakurser, det er ikke for sjovt, det er noget I også skal følge. Håber at I får jer tilmeldt. Vi starter begge dage med kaffe og rundstykker, og slutter af med smørrebrød. Ved tilmelding til kurserne, husk så at ligge afbud på DBUnet.

Skulle vi ikke ses inden så er der som de senere år, GRILL aften i Viborg Vestermarken forsamlingshus, men nærmere herom senere.

God sæson til jer alle.

P.B.V. Jens