JFU – Jysk Fodbolddommer Union har 75 år jubilæum.

Af Sune - Torsdag d.30 Oktober 2014 - Kl.22:29

JFU har 75 års Jubilæum. JFU har fået fremstillet en jubilæumsmønt til lodtrækning i kampe. Derudover ser JFU gerne at alle dommerklubber i Jylland markerer dette jubilæum med et lille arrangement, gerne fest, og giver samtidig et lille tilskud dertil

INVITATION TIL DOMMERE I MJFDK, MED VEN, KÆRESTE OG ÆGTEFÆLLE.


Det kalder vi i MIDTJYSK FODBOLDDOMMERKLUB FOR PAIR PLAY, så derfor arrangerer vi en lille sammenkomst i Løgstrup hallen, torsdag den 20. NOV 2014 kl. 18.30. Vi har af JFU fået besked på, at det bedste arrangement vil blive præmieret med 5.000,- kr. og en 2’ plads med 2.500, - kr.

Dette vil vi prøve I MJFDK prøve på at leve op til, så alle dommere bedes tage 2 sæt dommer tøj med til Løgstrup, sammen med inde sko og en Nissehue, eller anden sjov hovedbeklædning. Et sæt til dig selv og et sæt til den du har med. HUSK sæbe og håndklæde. Lidt fysisk udfoldelse kan give sved på panden.

HMMM!!!!!!!?????? Ballet? Dans? Øldrikning? Inde golf? Fodbold? Floorball? Billard? Bowling? Højdespring? Sidespring? Enetale?? Men det bliver sjovt, yes. DEREFTER ER DER SPISNING, OG DET KOSTER DEN NETTE SUM AF KR. 25,00

Tilmelding senest den 16-11-2014 til formanden Jens Kjeldbjerg, mail: jenskjeldbjerg@jubii.dk Eller mobil: 21775985 Vi skal helst have alle med både ung og ældre, og det vil være super, hvis alle stiller op i dommer tøj med hue/sjov hat. Under alle omstændigheder til fotografering med mere.
Det er ikke en fastelavn nar!

Med venlig og festlig dommerhilsen Jens Kjeldbjerg