Sommerhilsen fra formanden

Af TLN - Torsdag d.3 Juli 2014 - Kl.15:26

 

Hej alle gode kollegaer.

Hermed en lille status og nyt fra bestyrelsen.

Så er forårssæsonen overstået, og med god og stor hjælp fra jer alle. Vi tror at det er lykkedes rimelig fornuftigt, at få kampene dømt. Igen har Poul og René lavet et stort stykke arbejde, tak til dem for dette.

Ellers er det vores indtryk at alt er gået stille og roligt. Når vi ikke hører noget, så tror vi at det går glimrende. Som sagt intet nyt er godt nyt.

På den politiske front har foråret ikke gået helt efter bogen. Der har været en del uro i det nye DBUJylland Dommerudvalg, så vi må desværre konstaterer at der ikke er sket meget på den front. Nu kan vi så håbe at man har fået løst problemet så de kan få noget lavet. Indtil videre fungerer alle regionens udvalg som hidtil.

Vi har hen over foråret fået nye udviklere, og andre er blevet "opgraderet". Jens Lihme, Kåre S. Nielsen og Henrik Kragh er alle blevet trioudviklere, og Ole Saaby er blevet udvikler. Tillykke til jer alle. Enkelte dommere i vores top er rykket en tak op, tillykke til jer.

Når nu den nye sæson går i gang, så sker der nogle ændringer. Fra U13 piger og drenge og nedad, skal alle nu spille 8:8. Fra U14 piger og opad i ungdom, hvis de 2 timer før kampstart ikke kan stille med 11 spiller, så må de ændre det til 9:9. Serie 2 damer og serie 6 herrer, kan også 2 timer før kampstart ændre til 9:9. Så kære dommere, det kan være I lige pludselig skal dømme 9:9 i stedet for 11 mands.

Så derfor FÅ NU LÆST DISSE REGLER PÅ HJEMMESIDEN. Orla skal nok holde dem opdateret. Når Orla ved noget mere om 8:8, så kommer dette også på hjemmesiden. ALTSÅ, DET ER JERES PLIGT AT HOLDE JER OPDATERET OMKRING DISSE TING.

Den nye lovbog, kommer ikke mere i bogform. Der bliver lagt en fil ud på hjemmeside. Der kan I se hvordan I finder den nye lovbog. Så er der nogle, ligesom formanden, der ikke kan finde ud af det, så skriv lige til formanden, så vil bestyrelsen få den printet ud.

Bestyrelsen vil hermed ønske alle en god og hyggelig sommer. Nyd det nu, og vær klar når Poul igen påsætter jer.

PBV.

Jens Kjeldbjerg