Ny tøjaftale

Af jks - Mandag d.3 November 2014 - Kl.22:01

tøjaftale

Endelig en fælles tøjaftale

Attraktive fordele til medlemmer af Danske Fodbolddommere
I Danske Fodfodbolddommere har vi et konstant fokus på, at gøre det så attraktivt som muligt at være medlem. Derfor er vi rigtig glade for at kunne præsentere dig for vores nye samarbejdspartner på tøjområdet.

Danske Fodbolddommere har indgået en 5 årig aftale med EOS Sport ApS, som en leverandør af Diadora sportstøj, herunder også dommertøj. Det har været bestyrelsens ønske, at hindre de problematikker der har været omkring, at eliten og bredden ikke dømmer i samme tøjmærke. Hele vores grundlag for arbejdet har været, at styrke vores fællesskab.

Som uddrag fra aftalen Diadora kan vi nævne følgende hovedpunkter:
• Et gratis sæt dommertøj (T-shirt, shorts og strømper) i farven sort til alle fodbolddommere der er medlem af en dommerklub. Med broderet DFU-logo!
• Et gratis sæt dommertøj (T-shirt, shorts og strømper) til alle fremtidige nye medlemmer af dommerklubberne!
• Garanti for, at der altid er en sort dommerdragt i kollektionen.
• Garanti for, at kollektionen er mindst 3 år.
• Garanti for, at yderligere sæt dommertøj (hvis man vil have et nyt sæt eller et i farver) koster 399 kroner for et helt sæt (vejledende udsalgspris er 977 kroner)
• Garanti for, at tilbuddet er eksklusivt for medlemmer af dommerklubber. Dommere uden for vores dommerklubber betaler normal pris for varerne.
• Alle bestillinger bliver leveret direkte til dommerens dør
• Mulighed for at vi selv kan designe en ny dommerdragt!
• Hver enkelt dommer får et login, hvor dommeren kan købe produkter fra Diadora med en rabat på 20 – 50 % i forhold til vejledende udsalgspris

Vi har også tænkt på de medlemmer, der ikke er aktive dommere (udviklere, m.v.) der ikke umiddelbart har brug for dommertøj. Der vil være en lækker polo til dem med DFU´s logo på.

Aftalen er godkendt af din dommerklub, og der var 100 % opbakning fra samtlige dommerklubber i Danmark.


Praktiske oplysninger
I forhold til det praktiske omkring tøjleverancer, spørgsmål mv., vender vi tilbage, når vi har sat en fornuftig proces op.


Nicolai Nielsen fra Danske Fodbolddommere's bestyrelse udtaler:

"Det har været en spændende proces, hvor man nu kan se tilbage på, at vores tilgang til processen er lykkedes, nemlig, at samle – ikke at sprede. Nu kan vi stå med en fælles aftale i hånden, og det synes jeg personligt vores organisation fortjener. Vi har ved andre lejligheder hvenover året bevist, at vores fællesskab står os nært helt inde i centrum af menneskekroppen – hvorfor så ikke signalere det udadtil også. Når man kigger på en dommer fra Danske Fodbolddommere, ja så kan man se, at vi faktisk også udadtil står for det fællesskab vi altid taler om". At alle får et gratis sæt dommertøj viser også, at vores organisation er attraktiv for sponsorer og andre samarbejdspartnere, slutter Nicolai.